Натиснете върху снимката, за да Ви се покаже в реален размер и увеличена.

Български МДФ врати


Интериорни и Блиндирани Врати "ЕКО Серия"

За хората, които предпочитат иновативните материали и технологии, насочени към опазване на природните ресурси, фирма Сан Исидро ООД създаде своята производствена линия "ЕКО Серия" български ламинатни интериорни и блиндирани врати, съчетаваща красотата на природата и оригиналността в дизайна. Чрез своята производствена линия врати фирма Сан Исидро се стреми да отговори на изискванията и нуждите на частни клиенти, строителни фирми и инвеститори, с което да обхване широка целева група от потребители.

Вратите "ЕКО Серия", отговарящи на всички европейски норми и стандартни за дървени врати, са произведени по испанска технология в специално обособения производствен отдел на фирма Сан Исидро чрез използването на висококачествени материали. Интериорните врати са с МДФ структура, с вградена вътрешна топлоизолация. Блиндираните врати имат визията на интериорните врати, като в същото време притежават всички технически характеристики за сигурност като усилена блиндирана структура, испански обков на заключване и противопаланкови панти. 

"ЕКО Серия" включва богат продуктов асортимент от модели на блиндирани и интериорни врати, изпълнени с покритие в различни варианти на декори, които умело пресъздават окраските на естествената дървесина. Вариантите на дървесни декори, между които може да се избира са: венге, златен дъб, орех, бял мат, натурален дъб, избелен дъб, клен, махагон, сив дървесен, бял дървесен и др. Нашите клинети могат да избират между блиндирани и интериорни врати, както с изчистена и модерна визия, с декорация на фрезовки и алуминий, така и с по-класическа таблена визия.

Наред с това фирма Сан Исидро произвежда дизайнерска серия врати, предназначена за задоволяване на най-изтънчения вкус. При дизайнерските интериорни и блиндирани врати дизайнер е самия клиент и Сан Исидро изготвя поръчки по проект на клиента. По искане на клиента, на вратата могат да се изобразят снимки, анимационни герои, лица, надписи и др.


Може да изтеглите нашия каталог и в PDF формат от ТУК!